Home Vervoer busreizen Oad Reizen

Oad reizen en vakanties

De Oad groep is een Nederlands familieconcern wat zich over de jaren stormachtig heeft ontwikkeld en nu Nederlands op één na grootste reisonderneming is. Het hoofdkantoor van Oad is nog altijd gevestigd in Holten, Overijssel, vanuit daar worden de drie onder de Oad groep opererende divisies aangestuurd: Oad Reizen, De Globe Reisbureaugroep en het Oad Touringcarbedrijf.

Oad reizen heeft een groot aanbod aan verschillende reizen; zonvakanties, autovakanties, stedentrips, reizen naar Disneyland, verre reizen, maar ook wintersport en de klassieke busreizen.

Mickey & Minnie Mouse, Disneyland Parijs

Mickey & Minnie Mouse, Disneyland Parijs

Korting bij OAD reizen

De Oad reizen groep is één van de grootste waardoor zij scherpe tarieven op hun tarieven kunnen aanbieden ook is Oad agent en is zij in Nederland exclusief agent voor de on-site Disneyland Paris Hotels en kan zij daar dus goede prijzen voor bemiddelen. Voor korting bij Oad reizen heeft Oad de speciale Oad reizen aanbiedingen sectie op de site. Ook kun je met een Oad actiecode korting krijgen door deze actiecode in te vullen bij Oad Reizen in het boekingsproces. Oad actiecodes zijn normaliter persoonlijk of staatslotnummers; als je een staatlot koopt krijg je nu €50,- korting bij een Oad vakantie. Voor Disneyland Parijs heeft OAD nu ook enkele topaanbiedingen. In ‘De onweerstaanbare maand’ boek je Disneyland pakketten met tot 40% korting en kinderen t/m 11 jaar zijn gratis! Voor de OAD Disneyland Parijs aanbiedingen kun je >> hier << terecht!

Oad Vakanties

Hotel Delphin Imperial, OAD Turkije

Hotel Delphin Imperial, OAD Turkije

Bij Oad Reizen kun je dus terecht voor heel veel variërende type vakanties en bestemmingen. Je kunt op heel veel dingen selecteren waar je op zoekt, faciliteiten voor kinderen, type acccomodatie, land, type vervoer en zo door. Een overzichtelijke goede reisagent. Voor Oad reizen kun je ook terecht bij de Globe reisbureau’s.

Oad Reizen Categoriën:
[unordered_list style=”bullet”]

[/unordered_list]

Ervaringen OAD reizen:

‘alles was perfect geregeld door oad,toen er een vertraging was werd het het gelijk ook goed opgelost, hotel was perfect, transfer perfect, kortom geweldig!’

Update: 16-1

OAD Vroegboekkorting

OAD reizen Spanje

OAD reizen Spanje

Korting op je vakantie met de dikke OAD vroegboekkorting! Bij OAD krijg je als je nu je vakantie boekt tot €600,- vroegboekkorting en €50,- extra korting op je boeking. Bij OAD vind je op het moment veel goede deals. Zo valt er ook via OAD te profiteren van de KLM Werelddeal Weken, heeft OAD de Stedensale; zo heb je al een vakantie in Londen voor €189,- en heeft OAD reizen diverse originele, goedkope en vaak erg leuke dagstunts. Al boek je je vakantie niet bij OAD reizen het is in ieder geval een goede plek om inspiratie op te doen voor een mooie vakantie. 8 dagen Canarische Eilanbden is al voor €314,- te boeken, Bali voor 9 dagen al voor €676,-! Meer over de beste OAD aanbiedingen vind je hier!

OAD actiecode

OAD actiecode

Met deze OAD actiecode krijg je €50,- korting op bij boeking van Last Minutes. Je voert de actiecode in het daartoe bestemde actiecode vak in op de OAD website en de korting wordt verrekend op je kosten. De OAD actiecode is een tijdelijke, de code is; OAD12PNL

OAD vakanties zoeken en boeken

1 reply to this post

Leave a Reply