Pharos reizen logo groot

Pharos Reizen vakanties

Bij Pharos reizen kun je terecht voor allerlei autovakanties. Autovakanties voor met de familie / gezin of autovakanties met zijn tweeën. Bij Pharos Reizen, een initiatief van ANWB, kun je onder meer terecht voor wintersportvakanties, all-inclusive reizen, campings, vakantieparken, rondreizen en nog veel meer.

Pharos Reizen bestemmingen

Pharos Reizen brengt je bijvoorbeeld voor de wintersport naar Frankrijk, Oostenrijk of Italië anderzijds kun je voor een weekje met het gezin op de camping bij Pharos voor half Europa terecht; onder meer campings in Kroatië, Slovenïe, Frankrijk en Luxemburg zijn hier te vinden, al dan niet speciaal kindvriendelijke afgestemd voor wanneer je met het gezin op reis gaat. Zo heeft Pharos Reizen voor elke vakantiecategorie vele verschillende interessante en leuke bestemmingen. Pharos Reizen biedt verder bijvoorbeeld nog Groenvakanties aan, vakanties voor avontuurlijke gezinnen, rondreizen met kids etcetera.

Pharos Reizen met korting?

Bij Pharos Reizen krijgt u €5,00 korting op eventuele reserveringskosten wanneer u lid van de ANWB bent, anderzijds kunt u er juist ook voor kiezen door een kleine gift te doen om mee te doen aan GreenSeat initiatief zodat u uw CO 2 uitstoot compenseert. Met de Pharos Reizen kortingscode krijgt u ook korting op uw geplande vakantie. Een Pharos Reizen kortingscode vult u in in het daartoe bestemde kortingscode veld op de website van Pharos Reizen. Een Pharos kortingscode krijgt u bijvoorbeeld bij een lezers aanbieding of als ANWB lid. Van dergelijke kortingscodes is er slechts 1 per boeking geldig. Reizen met Pharos betekent geweldige avontuurlijke en verassende autovakanties, met ondersteuning van de expertise van de ANWB.


 

Actuele Pharos aanbiedingen