Boek nu jouw vakantie naar Pakistan!

CultureRoad heeft het reisaanbod na Afghanistan nu uitgebreid met een vakantie naar Pakistan. Het Utrechtse reisbureau is hiermee een van de weinige reisaanbieders in Nederland die actief groepsreizen aanbiedt naar het Aziatische land.

Vakantie Pakistan

Vorig jaar introduceerde CultureRoad als eerste Nederlandse reisorganisatie reizen aan naar Afghanistan. Inmiddels zijn er verschillende succesvolle groepsreizen geweest naar het Centraal-Aziatische land. Het werd dus tijd voor verdere verkenning in de regio. “Pakistan was voor ons eigenlijk gewoon een meer dan logische stap. Het land is een stuk stabieler dan Afghanistan, maar nog steeds erg onontdekt door toeristen”, aldus mede-eigenaar Rik Brinks.

Is het veilig om naar Pakistan te reizen?

CultureRoad biedt op dit moment groepsreizen én individuele rondreizen aan naar Pakistan. Hierbij worden er verschillende regio’s van het land bezocht. “We bezoeken wel alleen de gebieden waarvan we zeker weten dat ze veilig zijn. Net als met onze andere bestemmingen staat de veiligheid altijd voorop”, zegt Brinks. In de meeste gebieden is het veilig. Het land is qua oppervlakte het 6e land ter wereld. Er zijn gebieden waar je beter niet kunt komen, maar de afgelopen jaren gaat het de goede kant op. De regering is er enorm op gebrand om toeristen het naar hun zin te maken en ervoor te zorgen dat Pakistan een veilige bestemming is.

Over CultureRoad

Reisbureau CultureRoad is opgericht in 2015. Het reisbureau biedt hierbij reizen aan naar bijzondere bestemmingen. Het aanbod bestaat momenteel uit: Noord-Korea, Afghanistan, Haïti, Turkmenistan, Venezuela, Pakistan, Tsjernobyl & Transnistrië en Kaliningrad.

Bekijk hier het aanbod van CultureRoad.

Op zoek naar culturele trips?

Als je nou wel van een avontuurtje houdt, maar toch op zoek bent naar een nog veiligere locatie. Lees dan hier ons artikel over 7 andere landen die in opkomst zijn bij toeristen, maar nog niet overspoelt zijn. Zo ben je zeker van je veiligheid en een originele vakantiebestemming.