British Airways

British Airways informatie

British Airways vliegtickets

British Airways vliegtickets boeken

British Airways is de grootste Britse vliegtuigmaatschappij en tevens een van de grootste van Europa. British Airways vliegt een groot aantal vluchten binnen Europa en naar Noord Amerika; het bevliegt meer dan 150 bestemmingen over de wereld en maakt onder meer deel uit van de luchtvaartalliantie Oneworld. British Airways heeft in 2008 aangekondigd te fuseren met de Spaanse luchtvaartmaatschappij Iberia en is sinds deze fusie na AirFrance-KLM de grootste van Europa.

British Airways vliegtickets

British-Airways vliegtickets

British Airways heeft een groot aanbod aan vliegtickets tegen scherpe prijzen. Zo kun je al voor €60,- van de kwaliteit van British Airways gebruik maken voor een vlucht naar Londen. En voor zo’n €545,- heb je een ticket naar New York. Ook heeft British Airways voordelige vliegtickets naar onder meer Buenos Aires, Seoul en bijvoorbeeld Rome. Naast vliegtickets kun je bij British Airways overigens ook gewoon terecht voor onder meer autohuur, hotel, dagjes uit en speciale experiences. Combinaties van dit alles is ook gewoon mogelijk met British Airways; dus vliegtickets, hotels, autohuur en stedentrips in één pakket samengesteld.

British Airways Executive Club en Company Travel

Bij British Airways kun je ook terecht voor zogenaamde Company Travel – dit is een gunstige manier van vliegen voor bedrijven – waarmee je bijvoorbeeld met het loyalty programma veel voordelen opbouwt. Met de British Airways Executive Club kun je genieten van vele reisvoordelen en extra’s.

British Airways staat voor kwaliteit, stiptheid en service. De British Airways aanbiedingen op vliegtickets vind je in dit overzicht.

Speciale aanbiedingen en acties van British Airways

Wanneer British Airways speciale aanbiedingen of acties heeft lopen op bijvoorbeeld vliegtickets of huurauto’s of hotelaccommodaties zullen we dat in dit overzicht hier onder plaatsen.