Jongerenreizen – Traveloo

Bizztravel wintersport

Bizztravel wintersport is een grote wintersport aanbieder die met name actief is in het zogenaamde ‘prijsvechters’ domein. Zo hebben ze op het begin van het seizoen vaak al aanbiedingen voor een week wintersport vanaf €49,-. Bizztravel focust zich dan ook met name op de wat jongere wintersporter en qua gebied vooral de Franse Alpen

Meer over Bizztravel Wintersport

Sunweb jongerenreizen

Sunweb vakanties is waarschijnlijk Nederlands bekendste prijsvechter wat betreft vakanties. Sunweb heeft talloze accommodaties in het Middelandse zeegebied; of je nu op zoek bent naar vakanties in Spanje, Griekenland, Frankrijk, Italië, Israël of Turkije, Sunweb heeft aanbiedingen, accommodaties, vluchten en bovenal scherpe prijzen.

Meer over Sunweb

Skistuds jongerenreizen

Skistuds wintersport is een budget aanbieder van wintersport. Je vindt hier aanbiedingen voor de bekendste wintersportoorden in Europa en als je er op tijd bij hebt kan je echt topdeals afsluiten en ben je zo maar een weekje op wintersport voor €100,-. Een compleet aanbod voor wintersport in de Alpen tegen een kleine prijs vind je bij Skistuds wintersport

Meer over Skistuds Wintersport

Husk Studentenreizen

Voor een leuk geprijsde wintersportvakantie moet je bij Husk zijn. Deze organisatie is jaren geleden opgericht door een aantal studenten. Zij bedachten dat het wel gaaf zou zijn om met een groep studiegenoten op wintersport te gaan. Ze besloten zelf een reis te organiseren en dit beviel zo goed dat het voor herhaling vatbaar was. Van het een kwam het ander en steeds meer mensen wilden gebruik maken van hun georganiseerde wintersportreizen.

 

Meer over Husk Wintersport

GoGo jongerenreizen

Als je denkt aan op vakantie gaan als jongere, denk je al snel aan bijvoorbeeld reisorganisatie GOGO. Deze organisatie is namelijk helemaal speciaal voor jongeren en de reizen worden daar dan ook op aangepast. Je hoeft niet bang te zijn dat de bestemmingen saai zullen zijn, want op iedere bestemming is het mogelijk om lekker los te gaan, veel te drinken en de tijd van je leven te hebben.

 

Meer over GOGO jongerenreizen

Beachmasters jongeren reizen

Wil je erop uit met vrienden en vriendinnen? Je wil genieten van je vrijheid, zonder zorgen? Je wil al even ontspannen na je examens, en voor je je resultaten krijgt? Je wil liever met je vrienden op reis, maar je budget is beperkt? Je wil er even tussenuit met vriendinnen, maar je regelt je reis liever niet zelf?

 

Meer informatie Beachmasters Jongerenreizen