kras logo groot nieuw

Kras reizen

Kras vakanties is een Nederlandse vakantie en reisspecialist met meer dan 90 jaar ervaring. Kras biedt veelzijdige reizen naar verschillende mooie vakantielanden aan die u bij Kras voordelig kunt boeken.

Kras heeft een enorm aanbod aan verschillende typen reizen als;

 

  • zonvakanties;
  • autovakanties;
  • stedentrips;
  • cruises;
  • kerst;
  • wintersport;
  • verre reizen enzovoort.

Met Kras reizen kun je rondreizend een trip door swingend Cuba voor weinig geld maken maar u kunt ook een week lang in Turkije aan het strand bakken of mee op een Singles Reis.

 

Kras vakanties; voordelig en goed geregeld

Met Kras vakanties kut u al 90 jaar zorgeloos op vakantie. Kras heeft veel verschillende aanbiedingen, zowel in het buitenland; denk aan zeecruises als in binnenland; denk aan een weekend op de veluwe. Met de dagdeal van Kras zit je altijd goed. Via Kras boekt u de mooiste reizen tegen voordelige tarieven.

 

Kras specials

Bij Kras kun je heel veel speciale reizen boeken, bijvoorbeeld de Heineken Regatta, verre reizen naar Ceylon, een rondreis in China of India of juist de andere kant op met bijvoorbeeld een Fly-Drive in Cuba Kras biedt het allemaal aan.


 

Naar Kras Aanbiedingen!

 

Kras korting

Naast de heel voordelige dagelijkse deals op de website van Kras vakanties, maar Kras heeft meer leuke acties voor onder meer trouwe klanten en abonnees van specifieke klanten. De Kras lezersreizen zijn reizen die speciaal zijn samengesteld voor een lezer van een specifieke krant of tijdschrift. De lezersreizen hebben altijd een interessant voordeel; dit kan onder meer een Kras actiecode zijn, maar ook een gratis diner of een andere speciale Kras actie.

 

Kras actiecodes voor trouwe klanten

Trouwe klanten van Kras worden beloond met extra Kras actiecodes. Zij krijgen deze actiecodes van Kras toegestuurd die zij in de eerste stap van een boekingsproces kunnen invoeren. Wanneer de Kras Actiecode is ingevoerd wordt de korting voor de klant verwerkt en aan het eind van het boekingsproces van de prijs afgehaald.