Mambo Reizen: Organisatie voor jongerenreizen

Maak kennis met Mambo jongerenreizen

Op een bepaalde leeftijd is het niet meer zo spannend om met paps en mams naar de camping in Frankrijk op vakantie te gaan. Je wilt meer avontuur of wellicht juist veel feestjes meepakken en op stap met je vrienden. De stap om dan ineens helemaal alleen of met je beste vrienden op reis te gaan, kan dan nét te groot zijn. Je moet immers zelf je hele reis samenstellen. Van jouw slaapplek tot vervoer en natuurlijk de highlights van je bestemming. Lijkt jou het tof om met leeftijdsgenoten jouw vakantie in Mallorca te vieren? Cultuur te snuiven bij locals in Cuba of op safari te gaan? Maak dan kennis met Mambo jongerenreizen!

 

Backpacken, strandvakantie, actieve vakanties of wintersport

Mambo is al ruim 20 jaar dé specialist in reizen voor jonge reizigers tussen 16 en 35 jaar. Deze organisatie heeft voor ieder wat wils. Zo bieden zij complete, avontuurlijke (backpack) reizen, strandvakanties en actieve vakanties met snowboard activiteiten of kayaktochten. Bij iedere reis heb je keuze uit diverse groepen leeftijdscategorieën. Bijvoorbeeld 21-29 jaar en de groep 25-35 jaar. Zo zit je als 18-jarige niet in een reisgroep vol dertigers, en andersom! De grootte van de groep hangt af van het aantal aanmeldingen. Echter geldt er voor iedere reis een minimum en maximaal aantal deelnemers.

 

De bestemmingen Mambo

Ook wat betreft bestemmingen heeft Mambo voor bijna iedere vakantiewens een leuke bestemming, zowel binnen als buiten Europa. Deze worden ook af en toe aangepast, zodat er regelmatig een nieuw land te ontdekken valt! Voor avontuurlijke backpackers die liever niet in hun uppie de wijde wereld verkennen, zijn de rondreizen door Cambodja, Thailand en Costa Rica ideaal. Zon, zee strand, feestjes en cocktails zijn te vinden in de Mambo jongerenreizen naar Spanje en Kroatië.
>>> Bekijk hier alle Mambo jongerenreizen, van Spanje tot Zuid-Afrika!  <<<

No worries and no hurry

De reizen van Mambo zijn allemaal complete pakketten waardoor je zelf niets meer hoeft uit te zoeken. De hotels/ hostels zijn geboekt, vervoer en gidsen geregeld en je weet welke activiteiten je kunt beleven. Zo kun je dus optimaal genieten van je welverdiende vakantie! Dit betekent niet dat er geen plek is voor optionele activiteiten of om ergens wat langer te blijven hangen.

 

Binnen jouw budget op reis

Vaak zijn de prijzen van groepsreizen torenhoog, je betaalt ruim €2000 voor een weekje weg. Daarentegen heeft Mambo de prijzen een stuk ‘’jongerenvriendelijker’’ gehouden. Verre rondreizen buiten Europa van ongeveer 14- 17 dagen boek je al voor minder dan €1400 in het hoogseizoen. Bij een reis staat altijd een handig overzicht van welke dingen wel of niet inbegrepen zijn bij de reissom. Zo moet je rekening houden met extra kosten voor bijvoorbeeld eten, entreetickets, verzekeringen en eventuele vaccinaties.