Sunweb Ibiza

Een Sunweb Ibiza vakantie

Sunweb heeft momenteel verschillende campagnes voor een zomervakantie op Ibiza. Ibiza is een van de bekendere eilanden in het Middelandse Zee gebied en zeker één van de meest populaire. Ibiza is een onderdeel van de Balearen wat onder Spanje valt. De belangrijkste plaatsen zijn Ibiza Stad en Sant Antoni de Portmany. Van de Balearen is Ibiza het meest westelijk gelegen eiland. Sunweb Ibiza vakanties zijn met name populair onder jongeren met name door het drukke en uitgebreide nachtleven op Ibiza. Jaarlijks weet het eiland met de clubs daar de grootste DJ’s ter wereld aan te trekken die zich vaak voor een zomer lang aan de discotheken verbinden.

Bekijk hier alle Ibiza Sunweb aanbiedingen: al vanaf €149,-

Sunweb IbizaIbiza Sunweb

Als gezegd biedt Sunweb vakanties op Ibiza aan, ook genoeg reden toe met de enorme toe loop op Ibiza in de zomers. Veel van de toeristen komen naar Ibiza stad wat lang geleden gesticht is door de Feniciërs nadat ze de andere Fenicische site Sa Caleta hebben verlaten. Als gezegd komen de meeste toeristen niet specifiek voor dat verleden maar voornamelijk vanwege het imago van ‘Party-Eiland’ wat het eiland met zich meedraagt. Ibiza stad heeft zo’n 50.000 inwoners welk aantal in de zomers fors toeneemt. Overigens is er op het eiland nog veel meer te doen dan alleen feesten en kun je er ook ideaal tot rust komen. Wanneer je bijvoorbeeld met Sunweb naar Ibiza gaat tref je daar een mix aan van prachtige witte stranden, de laatste van een bijna verloren soort hippies, clubs, zon en zee. Wil je meer weten over alle Sunweb zelf? Aanvullende Sunweb informatie is hier te vinden. Ook Arke Reizen biedt reizen naar Ibiza aanPacha Ibiza

De clubs op Ibiza als Privilege, de Pacha, Amnesia, Café del Mar, Bora Bora en andere clubs en restaurants verzorgen ook een topservice en staan elke zomer weer met open armen klaar om nieuwe toeristen te ontvangen.

Ibiza heeft verder een schitterend landschap wat met onder meer met pijnbomen is bedenkt. De bossen, heuvels, baaien en eilanden bieden ook genoeg mogelijkheden op Ibiza voor agrotoerisme. Ibiza strand

De eerder genoemde witte zandstranden trekken ook veel publiek wat veel uit te geven heeft die in de grote te huren villa’s op Ibiza huizen. De stranden van Ibiza zijn de uitgelezen plek om te bruinen dan wel om een frisse duik te nemen. De terrasjes begin aan het eind van de dag vol te stromen en dan begin de binnenstad te leven. Je verzeilt vervolgens in een doolhof van gezelligheid waar nog maar moeilijk uit te komen.

 

Meer over alle Sunweb aanbiedingen is hier te vinden.

 

Vakanties naar Ibiza

ibiza villa

Vakanties naar Ibiza kun je bijvoorbeeld voordelig boeken met Sunweb of Neckermann. Het vliegveld van Ibiza bevindt zich in Ibiza stad op ongeveer 2 uur en 20 minuten vliegen vanaf Nederland. Vakanties naar Ibiza zijn al te boeken voor €350,- voor een week, inclusief accommodatie en vlucht!

Sunweb Ibiza aanbiedingen

Sunweb heeft veel mooie accommodaties en aanbiedingen elke zomer voor vakantie naar dit prachtige eiland met veel zon en een bruisend avond leven. Of je nu naar San Antoni, Santa Eulalia, Figueretas, San Miguel of bijvoorbeeld Ibiza-stad wil. De reisaanbieder heeft verschillende aanbiedingen voor Sunweb Ibiza vakanties. Op het moment van schrijven zijn ook nog eens de Sunweb Ibiza weken bezig waardoor je met extra korting vakanties naar Ibiza kan reizen:

Ibiza panorama