That’s It That’s All

That’s it That’s All is één van de vetste boardfilms die de afgelopen jaren is geproduceerd. Deze snowboardfilm gaat over Travis Rice en zijn All-star snowboard dream-team waar in zij op en een missie gaan om het ruigste landschap, de beste off-pistes en de ziekte tricks te doen. That’s it That’s All is een unieke snowboardfilm met afwissellende prachtige natuurbeelden en adembenemende actie!

Hier een preview:

That’s It That’s All HD Snowboarding Trailer (… door VASentertainment

Natuurlijk zijn er veel meer vette snowboardfilms; één daarvan is ‘The Art of Flight’, de film die mede mogelijk werd gemaakt door Redbull. De ‘The Art of FLIGHT’ trailer hebben we ook maar voor je gepost;

Wij hebben een overzicht gemaakt van de beste snowboardfilms ooit gemaakt, het begon allemaal al vrij vroeg, we beginnen in 1983!
Top 10 Beste Snowboardfilms ooit gemaakt in chronologische volgorde:

We hebben een selectie moeten maken van alle goede snowboardfilms, daarbij hebben we natuurlijk ook de ‘vooruitgang’ meegenomen dus niet alle technisch beste snowboardfilms geselecteerd. Suggesties voor betere films die echt niet in deze rij mogen ontbreken? Drop ze dan hier onder.

Tags: