Top 5 kindvriendelijke hotels met waterparken in Europa.

Een leuke vakantie voor de hele familie uitzoeken is altijd lastig. Er moet genoeg te doen zijn voor de kinderen en u wilt zelf natuurlijk ook iets te doen hebben. De kindvriendelijke hotels in deze top 5 bieden prachtige waterparken waarmee u en uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen.
#1 Aqua Fantasy Resort, Kusadasi, Turkije:

16814_1-hotel-aqua-fantasy-aquapark-hotelOp nummer 1 in deze top 5 staat het Aqua Fantasy Resort in Kusadasi. Dit vijfsterrenresort geeft u onbeperkt toegang tot het Aqua Fantasy Aquapark. Het aquapark beschikt over maar liefst 28(!) glijbanen. Buiten de glijbanen om zijn er ook een ‘Lazy River’, een wildwaterrivier, een lagune en watervallen aanwezig. De kinderen zullen zich ongetwijfeld de hele vakantie vermaken in dit prachtige all inclusive hotel! En mocht u even genoeg hebben van het spetterende waterpark, dan kan u ook heerlijk relaxen op het direct aan het resort gelegen strand.

#2 Primasol Titanic Resort & Aquapark, Hurghada, Egypte:

download2Het Primasol Titanic Resort & Aquapark is een viersterrenresort gelegen op zo’n 17 kilometer van het centrum van Hurghada. Het bijbehorende aquapark biedt 7 glijbanen, meerdere kinderbaden en een groot waterspeeltoestel. Er valt hier waterplezier te beleven voor alle leeftijden, het aquapark is namelijk opgedeeld in twee delen. Er is een apart deel van kinderen tussen de 4 en 10 jaar en een deel voor kinderen ouder dan 10 en volwassenen. De kinderen hoeft u hier niet bezig te houden en ook om het eten hoeft u niet denken, u verblijft hier namelijk op basis van all inclusive.

#3 Eftalia Splash Resort, Alanya, Turkije:

download3Dit viersterrenhotel is zeer kindvriendelijk en beschikt ook over een prachtig waterpark. Er bevinden zich 11 glijbanen in het waterpark evenals een groot piratenschip met drie glijbanen voor de jongere kinderen. Ook heeft het Eftalia Splash Resort 6 dagen per week Nederlandse animatie die uw kroost de hele dag entertaint en in de gaten houdt. Voor de wat oudere kinderen en jongeren zijn er ook watersporten aan het strand. Hiervoor moet u echter wel betalen. Het verblijf is op basis van all inclusive.

#4 Kamelya Holiday Village, Side, Turkije:
download4
Het bijbehorende aquapark van Kamelya Holiday Village is niet het grootste en meest spectaculaire waterpark vergeleken met de echte giganten. Dit aquapark is vooral erg geschikt voor jonge kinderen. Met meerdere speeltoestellen, kinderbaden en kinderglijbanen valt er heel veel waterpret te beleven voor de jongere kinderen. Ook zijn er vier waterglijbanen voor de wat heldhaftigere en oudere kinderen. ’s Avonds kunt u hier genieten van afwisselende animatie, één van de zes restaurants, de 7 bars en de bowlingbaan.

#5 Fodele Beach, Fodele, Griekenland:
download 5Fodele Beach is een direct aan het strand gelegen vijfsterrenresort op Kreta. Het hotel is zeer kindvriendelijk en beschikt, ondanks dat het strand genoeg waterpret biedt, over een mooi waterpark met een prachtig uitzicht over de baai. Er bevinden zich negen zwembaden, zes glijbanen en een apart kindergedeelte met kinderglijbanen. Leuk van dit op de berg gelegen waterpark is dat u met een treintje omhoog gebracht wordt. Aan het strand kunt u tegen betaling ook watersporten beoefenen.

Geschreven door Gijs van Arnhem