vakantieplanner

De vakantieplanner van Skyscanner

De vakantieplanner: Skyscanner heeft onlangs uitgezocht dat 64% van de Nederlanders vaker met vakantie zouden gaan, als ze meer vrije dagen zouden hebben. En dat is ook wel logisch, want vaak is het toch goed plannen wanneer je naast een lange zomervakantie door het jaar heen ook nog weg wilt. 

Nederlanders ook vaak op stedentrip

Uit onderzoek blijkt ook dat we in Nederland ook vaak op stedentrip gaan. Even een weekendje naar Praag, Budapest of Rome is natuurlijk zo gepland. Daarnaast is IJsland ook een populaire vakantiebestemming geworden. Ten opzichte van 2015 is de bestemming IJsland met 39% gegroeid. En dat is natuurlijk niet zo gek, want het is een fantastisch land! Wil je graag naar IJsland, maar heb je een beperkt budget? Lees dan even het artikel over onze IJsland budgettips.

Vakantieplanner: haal meer uit je vakantiedagen

Om meer uit je vakantiedagen te halen, heeft Skyscanner iets bedacht: de vakantieplanner tool. Het is eigenlijk heel simpel, met deze handige tool kun je invullen wanneer je op vakantie wil gaan. De tool rekent dan uit hoeveel vakantiedagen je nodig hebt en laat dan direct zien hoe je deze dagen slim kunt opnemen tijdens de feestdagen.

Stel, je wil in de meivakantie twee weken op vakantie, dan vul je dat in de vakantieplanner in en deze rekent dan direct voor jou uit hoeveel vrije dagen je nodig hebt. Daarnaast laat Skyscanner direct een aantal goeie deals zien, zodat je ook nog eens inspiratie op kunt doen voor een vakantiebestemming.